Olsen Rørleggerservice As

Tjenester

Vil du vite hva vi kan hjelpe deg med?

Våre tjenester
En hvit vask på en hvit benk med en plante bak

Bytte vaskeservant

En ny og flott vask kan gjøre underverker for inntrykket av badet ditt, og servanter kommer i flere former og størrelser, med forskjellige overflater. Noen servanter kommer også med spesielt rengjøringsvennlige overflater.
Nytt hvitt bad

Baderom

Har du et gammelt bad som trenger en oppgradering er det Olsen Rørleggerservice As du skal snakke med! Vi har erfaringen og fagkunnskapen som trengs for at badet skal bli det drømmebadet du alltid har drømt om.
Hvitt kjøkken av tre

Kjøkken

Kjøkkenet er et av de viktigste rommene i boligen din, og det er ikke noe hyggelig å lage mat der det kanskje er både vannskader og ødelagte benker og bord. Snakk med oss om du trenger en oppgradering av kjøkkenet!
En varmepumpe på veggen i en stue

Varmepumpe

Vi leverer varmepumper som vann til vann og luft til vann. Våre varmepumper kan komme fra blant annet Canes, Apk eller Brødrene Dahl. Det er ikke bare å kjøpe varmepumpen, for den må monteres også.

En person som utfører service av rør

Tette avløp

Alle har opplevd tette rør. Det er mange årsaker til dette, og særlig skjer dette fordi man slenger ting i toalettet som ikke skal være der. Blant annet håravfall, mat, fett, rust eller avleiringer og smuss. Når alt får lov til å samle seg opp over tid, fører dette til at rørene tettes.
Sprinkelanlegg

Sprinkleranlegg

Om bedriften din har behov for et nytt sprinkleranlegg er vi de rette å snakke med. Du kan være sikker på at sprinkleranlegget blir lagt opp og tilpasset slik at eventuelle branntilløp blir forhindret tilstrekkelig. Vi hjelper deg med å montere etter riktig plassering.

Har du noen spørsmål?

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!